Vacature senior onderzoeker

In Nieuws by

Binnen ons team hebben wij een vacature voor een senior onderzoeker. Als senior onderzoeker krijg je een rol in de uitvoering van aansprekende en uiteenlopende onderzoeken op het terrein van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Je krijgt de kans om je eigen specialisatie verder te ontwikkelen en je neemt een belangrijke positie in binnen het team en de inhoudelijke ontwikkeling van het bureau.

Ben jij die gedreven onderzoeker die past bij ons bureau en zich graag verder wil specialiseren? En heb je je al bewezen als ervaren wetenschappelijk onderzoeker met ten minste vijf jaar ervaring en een achtergrond in de criminologie of een van de andere sociale wetenschappen? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de nieuwe collega die wij zoeken!

32 tot 40 uur · Arnhem

WAT GA JE DOEN?

Als senior onderzoeker heb je een belangrijke rol in de onderzoeken die we als Bureau Beke uitvoeren. Je verricht zelfstandig wetenschappelijk onderzoek binnen het domein van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Bekijk de lopende projecten.

Je draagt zorgt voor de kwaliteit en het management van je eigen onderzoeken, van de ontwerpfase tot en met de rapportage en de advisering, rekening houdend met begroting en tijdsplanning. Als senior onderzoeker stuur je in geval van projectleiderschap andere onderzoekers in het projectteam aan. Je stelt plannen op inzake acquisitie van nieuwe onderzoeksprojecten en –programma’s, je bent attent op (externe) ontwikkelingen en onderhoudt actief contacten die van belang zijn voor het verwerven van nieuwe opdrachten.

OVER JOU

Ben jij een ervaren onderzoeker met een achtergrond in de criminologie of in een van de andere sociale wetenschappen en heb je een expertise op het terrein van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit? Dan kun je bij ons de volgende stap zetten.

Als senior onderzoeker heb je een scherpe analytische blik, bent initiatiefrijk en weet je doortastend te handelen. Je hebt creatieve ideeën om onderzoeksdata te vergaren en je weet met je collega’s relevante onderzoeksresultaten neer te zetten. Je kunt goed solo werken maar bent ook een teamplayer. Je hebt de ambitie om in je rol als senior onderzoeker verder te groeien en je wilt helpen bouwen aan de verdere ontwikkeling van ons bureau.

Als persoon ben je spontaan, analytisch, overtuigend, betrokken, omgevings- en organisatiebewust. Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid en je kunt je ook goed mondeling uitdrukken.

WIE ZIJN WIJ?

Bureau Beke is een middelgroot bureau dat gevestigd is in Arnhem en gespecialiseerd is in onderzoek en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Wij voeren wetenschappelijk onderzoek uit, ondersteunen beleids- en opsporingsbeslissingen, ontwikkelen methodieken en instrumenten en verzorgen trainingen en projectbegeleiding.

Een grote realiteitswaarde van de onderzoeksresultaten en de adviezen staan bij Bureau Beke centraal. Resultaten van onderzoek worden vertaald in praktisch bruikbare adviezen waarvan de uitvoering haalbaar wordt geacht. Tegelijkertijd staat de wetenschappelijke aanpak garant voor een gedegen onderbouwing van de resultaten. De rapportage aan de opdrachtgever is helder en duidelijk: resultaten en adviezen worden concreet beschreven vanuit een op de praktijk gebaseerde visie. Bureau Beke durft zich daarom ook nauw te verbinden aan de voortgang en uitvoering van zijn adviezen.

Ons team bestaat uit bevlogen onderzoekers die met elkaar gedreven zijn om onderzoeksresultaten met impact neer te zetten.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Werken bij Bureau Beke betekent meebouwen aan het succes van een gerenommeerd onderzoeksbureau. Er is veel ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van het bureau. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je kennis en ervaring en zijn er andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

EN NU?

Herken jij jezelf in de functie van senior onderzoeker? Dan komen we graag met je in contact. Tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Arnhem leren we je graag beter kennen. Stuur je cv en motivatie (max. 1 pag. A4) voor 15 oktober 2022 naar Gert-Jan Schippers.

Voor nadere informatie over Bureau Beke en de functie kun je contact opnemen met Gert-Jan Schippers (06 – 11 36 68 47) of Henk Ferwerda (026 – 443 86 19).

Bureau Beke maakt onderdeel uit van de Veiligheid en Handhaving Groep. Kijk even bij onze collega’s van Adviesbureau voor Veiligheid & Handhaving en de Falcon Academie of zij wellicht een vacature hebben die bij je past.