Vacature Junior onderzoeker

In Nieuws by

Binnen ons team hebben wij een vacature voor een junior onderzoeker. Als junior onderzoeker krijg je een rol in de uitvoering van aansprekende en uiteenlopende onderzoeken op het terrein van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in je rol als onderzoeker en wordt begeleid door ervaren collega’s binnen ons team.
Ben jij die gedreven onderzoeker die past bij ons bureau en zich graag verder wil ontwikkelen? En heb je een sociaal-wetenschappelijke achtergrond? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de nieuwe collega die wij zoeken!

32 tot 40 uur · Arnhem

WAT GA JE DOEN?

Als junior onderzoeker heb je een belangrijke rol in de onderzoeken die we als Bureau Beke uitvoeren. Je wordt betrokken bij verschillende onderzoeksactiviteiten binnen zeer diverse projecten (bekijk de lopende projecten). Naast het uitvoeren van deskrsearch, ben je betrokken bij het houden van interviews, het uitvoeren van veldwerk en het verzamelen van onderzoeksdata. Je voert analyses uit en ondersteunt bij het schrijven van onderzoeksrapporten en nieuwe onderzoeksplannen.

OVER JOU

Ben jij afgestudeerd als criminoloog of in een van de andere sociale wetenschappen en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan kun je bij ons de volgende stap zetten.
Als onderzoeker heb je een scherpe analytische blik en weet je doortastend te handelen. Je hebt creatieve ideeën om onderzoeksdata te vergaren, bent bereid om veldwerk uit te voeren en vindt het leuk om te schrijven. Je kunt goed solo werken maar bent ook een teamplayer. Ook heb je de ambitie om jezelf binnen dit vakgebied verder te ontwikkelen en te groeien als onderzoeker.
Als persoon ben je spontaan, analytisch, nieuwsgierig, omgevings- en organisatiebewust. Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid en kunt je ook mondeling goed uitdrukken.

WIE ZIJN WIJ

Bureau Beke is een middelgroot bureau dat gevestigd is in Arnhem en gespecialiseerd is in onderzoek en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Wij voeren wetenschappelijk onderzoek uit , ondersteunen beleids- en opsporingsbeslissingen, ontwikkelen methodieken en instrumenten en verzorgen trainingen en projectbegeleiding.
Een grote realiteitswaarde van de onderzoeksresultaten en de adviezen staan bij Bureau Beke centraal. Resultaten van onderzoek worden vertaald in praktisch bruikbare adviezen waarvan de uitvoering haalbaar wordt geacht. Tegelijkertijd staat de wetenschappelijke aanpak garant voor een gedegen onderbouwing van de resultaten.
De rapportage aan de opdrachtgever is helder en duidelijk: resultaten en adviezen worden concreet beschreven vanuit een op de praktijk gebaseerde visie. Bureau Beke durft zich daarom ook nauw te verbinden aan de voortgang en uitvoering van zijn adviezen.
Ons team bestaat uit bevlogen onderzoekers die met elkaar gedreven zijn om onderzoeksresultaten met impact neer te zetten.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Werken bij Bureau Beke betekent meebouwen aan het succes van een gerenommeerd onderzoeksbureau. Je krijgt bij ons een jaarcontract met optie tot verlenging. Het salaris op fulltime basis (40 uur) bedraagt tussen de € 2.000 en € 3.000,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring.

EN NU?

Herken jij jezelf in de functie van junior onderzoeker? Dan komen we graag met je in contact. Tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Arnhem leren we je graag beter kennen. Stuur je cv en motivatie (max. 1 A4) voor 27 juni 2022 ten name van Gert-Jan Schippers

Voor nadere informatie over Bureau Beke en de functie kun je contact opnemen met Gert-Jan Schippers of Henk Ferwerda via 026 – 443 86 19 of 06-11 36 68 47.