Medior/Senior onderzoeker

In Nieuws by

Binnen ons team hebben wij een vacature voor een senior onderzoek(st)er of een medior onderzoek(st)er met ambitie om uit te groeien tot senior. Als medior/senior onderzoeker krijg je een stevige rol in het uitdenken, opzetten en uitvoeren van aansprekende criminologische en sociologische onderzoeken. Je krijgt de kans om je eigen specialisatie verder te ontwikkelen en je neemt een belangrijke positie in binnen het team en de inhoudelijke ontwikkeling van het bureau. Een medior/senior onderzoeker bij Beke heeft aantoonbare vaardigheden en succes bij het verwerven van onderzoeksopdrachten, heeft een breed en relevant netwerk en is in staat om een onderzoek zelfstandig te leiden.

Ben jij die gedreven medior/senior onderzoeker die past bij ons bureau en zich graag verder wil ontwikkelen? En heb je je al bewezen als wetenschappelijke onderzoeker met een achtergrond in de criminologie of een van de sociale wetenschappen? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de nieuwe medior/senior die wij zoeken!

32 tot 40 uur · Arnhem

WAT GA JE DOEN?
  • Je verricht zelfstandig wetenschappelijk onderzoek binnen het domein van criminologie.
  • Je draagt zorgt voor de kwaliteit en het management van je eigen onderzoek, van de ontwerpfase tot en met de rapportage, rekening houdend met begroting en tijdsplanning.
  • Je stuurt in geval van projectleiderschap andere onderzoekers in het projectteam aan.
  • Je stelt plannen op inzake acquisitie van nieuwe onderzoeksprojecten en
    –programma’s, je bent attent op (externe) ontwikkelingen en onderhoudt actief contacten die van belang zijn voor het verwerven van nieuwe opdrachten.
  • Je publiceert onderzoeksresultaten in rapporten, wetenschappelijke artikelen en voor het veld toegankelijke handreikingen en factsheets.
  • Je draagt de verworven inzichten uit in presentaties en communicatie met externe partijen.
  • Je werkt actief aan het uitbouwen en onderhouden van een professionele netwerk.
OVER JOU

Ben jij een ervaren onderzoeker, als criminoloog of in een van de andere sociale wetenschappen, en heb je expertise op het terrein van veiligheidsvraagstukken? Dan kun je bij ons de volgende stap zetten.

Als medior/senior onderzoeker heb je een scherpe analitische blik en weet je doortastend te handelen. Je hebt creatieve ideeën om tot onderzoeksresultaten te komen en weet met je collega’s relevante onderzoeksresultaten neer te zetten. Je vindt het leuk om binnen een team te werken en bent ondersteunend waar dit nodig is. Je toont betrokkenheid bij de onderzoeksthematiek van Bureau Beke en hebt de ambitie om je rol als onderzoeker verder te ontwikkelen. Je levert met plezier een bijdrage aan de verdere inhoudelijke ontwikkeling van ons bureau.

Als persoon ben je spontaan, sociaal en omgevings- en organisatiebewust. Je kunt je goed schriftelijk en mondeling uitdrukken.

WIE ZIJN WIJ?

Bureau Beke is een middelgroot bureau gevestigd in het historische hart van Arnhem en op loopafstand van het centraal station. Bureau Beke is gespecialiseerd in onderzoek en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Wij voeren wetenschappelijk onderzoek uit, ondersteunen beleids- en opsporingsbeslissingen, ontwikkelen methodieken & instrumenten, geven trainingen en verzorgen projectbegeleiding.

Een grote realiteitswaarde van de onderzoeksresultaten en de adviezen staan bij Bureau Beke centraal. Resultaten van onderzoek worden vertaald in praktisch bruikbare adviezen waarvan de uitvoering haalbaar wordt geacht. Tegelijkertijd staat de wetenschappelijke aanpak garant voor een gedegen en transparante onderbouwing van de resultaten.

De rapportage aan de opdrachtgever is helder en duidelijk: resultaten en adviezen worden concreet beschreven vanuit een op de praktijk gebaseerde visie. Bureau Beke durft zich daarom ook nauw te verbinden aan de voortgang en uitvoering van zijn adviezen.

Ons team bestaat uit bevlogen onderzoekers die met elkaar gedreven zijn om onderzoeksresultaten met impact neer te zetten.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Werken bij Bureau Beke betekent meebouwen aan het succes van een gerenommeerd onderzoeksbureau. Er is veel ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van het bureau en om zelf initiatief te nemen?. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast het salaris bieden we je een laptop en telefoon van de zaak en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

EN NU?

Herken jij jezelf in de functie van medior/senior onderzoeker? Dan komen we graag met je in contact. Tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Arnhem leren we je graag beter kennen.

Voor nadere informatie over Bureau Beke en de functie kun je contact opnemen met Gert-Jan Schippers (06 – 11 36 68 47) of Henk Ferwerda (026 – 443 86 19).