Is in 2019 afgestudeerd als Bestuurskundige aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na zijn studie is hij werkzaam geweest bij onderzoeksbureau Crisislab. Hier heeft hij diverse onderzoeken uitgevoerd naar zowel fysieke als sociale veiligheidsvraagstukken. Zo heeft hij evaluatieonderzoek gedaan naar de inrichting en effectiviteit van het IJmuider Haventeam gericht op het tegengaan (ondermijnende) criminaliteit in het havengebied. Ook heeft hij onderzoek gedaan naar het straatgezag van politiefunctionarissen en het gehoorzaamheidsgedrag van burgers.

Sinds juli 2023 werkt Marijn als adviseur bij Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving (AVH) en daarnaast sinds december 2023 als Data-analist en onderzoeker bij Bureau Beke (evenals AVH onderdeel van de VHG).  

Naast zijn werkzaamheden bij AVH is Marijn bezig met een extern promotietraject aan de Radboud Universiteit. Hier doet hij onderzoek naar het risicobeleid rond ontplofbare oorlogsresten die in Nederland na de Tweede Wereldoorlog zijn achtergebleven in de ondergrond.

E-mail