Lees meer

Monitoring rondom azc Zutphen

In Publicaties by

Sinds 2016 voert Bureau Beke een periodieke monitoring rondom azc Zutphen uit, als input voor het dynamisch beheerplan dat door de beheergroep wordt uitgevoerd. In de recent uitgevoerde driemeting komt de input van politie, COA en omwonenden bij elkaar en wordt bepaald of het noodzakelijk is om de beheermaatregelen bij te sturen.

Rebecca Rijnink MSc

Rebecca Rijnink is in februari 2019 afgestudeerd als Criminoloog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Voor het afronden van haar opleiding (Master Opsporingscriminologie) heeft ze een criminologische biografie geschreven over …

Lees meer

Terugblikken op de jaarwisseling

In Projecten by

In opdracht van het WODC gaat Bureau Beke onderzoeken hoe de voorbereiding van de laatste nieuwjaarsviering heeft plaatsgevonden, welke initiatieven en maatregelen er zijn genomen en hoe die uitpakten.

Lees meer

Jeugdnetwerken in beeld

In Projecten by

Het verbeteren van de informatiepositie over en het inzichtelijk maken van de verbindingen tussen het crimineel netwerk, gebiedsoverstijgende criminele jeugdnetwerken en gebiedsgerichte overlastgevende jeugdnetwerken staat centraal in dit actieonderzoek.

Lisa Klein Haneveld MSc

Lisa Klein Haneveld is begin 2019 afgestudeerd als Criminoloog aan de Universiteit Leiden. Voor het afronden van haar opleiding (master: Forensische Criminologie) heeft ze, in opdracht van het WODC, bijgedragen …